Karayollari, Kültür, Turizm, Gençlik Ve Spor Yatirimlari Degerlendirildi

Ilimiz Milletvekilleri Recep Konuk ve Dr. Recep Seker Karaman’da görev yapan resmi kurum müdürleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Karayollari, Kültür, Turizm, Gençlik Ve Spor Yatirimlari Degerlendirildi

Konuk ve Seker, kurumlarin yaptigi çalismalarin degerlendirildigi bu tür toplantilarin devam edecegini ifade ederek kurum müdürleri ile uyum içerisinde çalisarak Karaman’in gelecegine hep birlikte yön vereceklerini söylediler.
Sik sik Karaman’da görev yapan resmi kurum temsilcileriyle bir araya gelen Milletvekilleri Recep Konuk ve Dr. Recep Seker, üçüncüsü gerçeklestirilen toplantida ilk olarak Karayollari Bölge Müdürü Turgut Aydin ve ekibinin yaptigi sunum ile ulasim alaninda yapilan çalismalari degerlendirdi.
Karaman Belediyesi’nde gerçeklestirilen toplantiya, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, AK Parti Il Baskan Yardimcisi Mesut Soyfidan, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça, Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven’de katildi.
Geçmis dönemde ulasim konusunda önemli mesafeler alindigini ifade eden AK Parti Karaman Milletvekili ve Tarim, Orman ve Köyisleri Komisyonu Baskani Recep Konuk, “AK Parti iktidari döneminde ulasimda çag atlayan ülkemizin önemli yatirimlarindan Karaman’da payina düseni aldi almaya devam edecek. Bu baglamda devam eden projelerin takipçisi olacak tamamlanmasi için de üzerimize düseni yapacagiz. Yapilacak yeni yatirimlarla Ülkemizin 2023 hedefleri dogrultusunda Karaman için belirlenen bölünmüs yol hedefine ulasilmasi için de çalismaya devam edecegiz” dedi.
Karayollari Bölge Müdürlügünün sunumunun ardindan diger resmi kurum temsilcilerinin de katilimiyla Il Saglik Müdürlügünde gerçeklestirilen toplantiya geçen Konuk, Seker ve beraberindekiler burada da Kültür ve Turizm Müdürlügü ile Gençlik ve Spor Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen sunumlar ile yapilan çalismalari degerlendirdi.
Karaman’in turizm alaninda önemli bir potansiyele sahip oldugunu belirten AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Seker, “Bu potansiyeli harekete geçirerek sehrimizi önemli turizm merkezlerinden biri haline getirmek istiyoruz. Bunun için üzerimize düseni yapmaya haziriz. Bizler kurumlarimiz ile uyum içerisinde çalisarak Karaman’in gelecegine hep birlikte yön vermek istiyoruz. Bu dogrultuda dogal zenginliklerimize sahip çikarak gelistirilecek projeler ile Karaman’i sadece ülkemizde degil Dünyada da adindan söz ettirir hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Toplumun her kesimine yönelik çalismalar ile sporun ve sporcunun desteklenmesi, saglikli bireyler yetistirilmesine katki saglanmasi ile gençlerin kötü aliskanliklardan uzak tutulmasina yönelik çalismalarin yapilmasina da vurgu yapilan toplantinin son bölümünde Gençlik ve Spor yatirimlari degerlendirildi.
Konuk ve Seker’in resmi kurum müdürleri ile gerçeklestirdigi toplantilarin önümüzdeki günlerde de devam edecegi belirtildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284