Kardof’tan, Van’a Yardim

Karaman’da kisa adi KARDOF olan Karaman Doga Sporlari ve Fotograf Dernegi tarafindan Van’daki depremzedelere gönderilmek üzere toplanan yardim malzemeleri yola çikti.

Kardof’tan, Van’a Yardim
Dernek merkezinde toplanan malzemelerin gönderilmesiyle ilgili bir açiklama yapan Dernek Baskani Yüksel Çelik, “KARDOF olarak Van’daki depremzedelere gönderilmek üzere acil bir yardim kampanyasi baslattik. 3 gün önce baslayan kampanyamiz çok yogun ilgi görerek kisa sürede bir kamyon malzeme toplandi. Toplanan bu malzemelerin içerisinde battaniye, çocuk bezi, çocuk mamasi ile orada en çok ihtiyaç hissedilen katalitik sobalar temin edildi” dedi.
Baslattiklari kampanyada para yardimi kabul etmediklerini belirten KARDOF Baskani Çelik, “Van depreminde henüz yardim ulasamayan birkaç köy tespit ettik. Oradaki okul müdürleriyle irtibata geçtik. Burada özel bir fabrikanin bize tahsis ettigi kamyon ile toplanan bu yardimlari iki arkadasimizin öncülügünde bu köylere ulastiracagiz. Arkadaslarimiz resmi yetkililer esliginde bu yardimlarin bizzat dagitimini yapacaklar. Umuyoruz ki bu yardimlarimiz istenen hedefe ulasir. Bu kampanyada bizlere destek veren herkese tesekkür ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284