KAREV Senedi Resmi Gazete`de Yayımladı

Kısa adı ANKARAMANDER olan Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adlı yuvadan doğan KAREV’in kuruluşuna ilişkin senet Resmi Gazete’de yayımlandı.

KAREV Senedi Resmi Gazete`de Yayımladı

Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı kuruluşunun yayımlandığı 12 Haziran 2020 tarih ve 31153 sayılı Resmî Gazete ile gerekli evraklar, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Başkan Veli Bozkır’a tebliğ edildi.Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (KAREV) Başkanı Veli Bozkır değerlendirme açıklamasında KAREV’in anayasası olan vakıf senedinin çok önemli olduğunu ve üzerinde çok çalıştıklarını söyledi.
Uzun süredir beklenen müjdeli haberi önce kurucu üyelerle paylaşan Başkan Bozkır açıklamasında şunları belirtti: “Vakıflar Genel Müdürlüğü ve birçok kesimle istişare ederek, vakıf senedini titizlikle hazırladık. Hazırlık aşamasında birlikte yoğun çalıştığımız ANKARAMANDER Yönetim Kurulu üyelerimize ve özellikle sıklıkla Ankara’ya gelerek, çalışmalara destek ve emek veren kurucu üyemiz İhsan Duru ağabeyime ayrıca teşekkür ederim. Siz kıymetli kurucu üyelerimizle birlikte hayırlı bir yola girmekten büyük bir mutluluk ve onur duyduğumu belirtmek isterim. Rabbim hep birlikte ülkemize ve Karamanımıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Artık bir ayağımız Karaman’da olacak. Vakfımızın faaliyetleri doğrultusunda Karaman için çok güzel hizmetlerimiz olacak. Proje ve fikirlerimizi sık sık Karaman kamuoyu ile paylaşacağız. Siz değerli hemşerilerimizden her zamanki katkı ve desteklerinizi esirgemememizi rica ediyoruz”
“Üç yıllık çalışma KAREV adıyla tescil edildi” diyen Vakıf Başkanı Bozkır kurucu üyelere teşekkür ederken, KAREV’in Karaman’a hayırlı olmasını diledi.
Vakfedenler ise şunlar oldu: Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ayhan Akgöz, Nazlı Babaoğlu, Ali Kemal Boynukalın, Veli Bozkır, İhsan Duru, Mehmet Emin Duru, Ziya Duru, Lütfi Elvan, Mahmut Feridun Erdoğdu, Mehmet Sait Eren, Ali Güler, İsmail İlhan Hatipoğlu, Metin Kıratlı, Sami Özdağ, Osman, Suat Sözer, Erol Şimşek, İsmail Tayyar, Ahmet Sağlam Tek, Esat Toklu
Vakfın mal varlığı 100 bin lira olarak belirlenirken, ilk Yönetim Kurulu’nda Veli Bozkır, Mahmut Feridun Erdoğdu, İhsan Duru, İsmail İlhan Hatipoğlu ve Ahmet Tek yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284