KAREV’in Kuruluşu Tescillendi

Mithatpaşa Caddesi Numara 56/2 Kızılay/Ankara adresinde yenilenen yüzüyle Vakıf olarak hizmet vermeyen başlayan Ankara Karaman Eğitim Kültür Sağlık Vakfının senedi için açılan dava sonuçlandı. 

KAREV’in Kuruluşu Tescillendi

Ankara Karaman Eğitim Kültür Sağlık Vakfının kurucu başkanı olmaktan gurur duyuyorum diyen Veli Bozkır açıklamasında “Uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığımız, Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı senedinin tescili için açtığımız dava 09 Aralık 2019 Pazartesi günü sonuçlandı. 16. Asliye Hukuk Mahkemesince Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı KAREV'in kuruluşu onaylanarak vakfımızın kuruluşu resmen tescillenmiş oldu. Kurucu Başkanı olmaktan onur duyduğum Vakfımızın, ülkemiz için hayırlı hizmetlere vesile olması dileklerimizle, başlangıçtan bu güne çalışmalarımıza emek veren destek veren tüm dostlara sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi. 
Faaliyet gösterdiği iki dairenin birleştirip daha büyük bir merkez şeklinde çalışmalarını yürütecek olan Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı hemşerilerimizin Ankara'nın merkezi Kızılay'da kapısını çalıp gönül rahatlığıyla girebilecekleri, çay ve kahve içip dinlenebilecekleri bir mekân olarak hizmet verecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284