Kari Koca Öldürülmüs Olarak Bulundu

Karaman’da 2 çocuk annesi bir kadin, dini nikahli esiyle birlikte 2,5 yasindaki çocugunun da bulundugu evde silahla vurulmus halde bulundu. Cinayet, küçük çocugun sabah bos kovanlari alip evin önünde oynadigini gören komsularin eve girmesiyle ortaya çikti.

Kari Koca Öldürülmüs Olarak Bulundu
Olay, sabah saatlerinde merkez Mümine Hatun Mahallesi 1507. Sokak'ta bulunan iki katli evin zemin katinda meydana geldi. Iddiaya göre, daha önce iki kez evlenip ayrilan ve önceki eslerinden birisi ile hala resmi nikahi bulunan iki çocuk annesi Meryem Kurt (28), dini nikahli esi Ramazan Karaca (22) ile birlikte evinde kimligi belirsiz kisi veya kisilerce tabancayla vurularak öldürüldü. Cinayet sirasinda evde bulundugu iddia edilen 2,5 yasindaki çocugun sabah saatlerinde evde buldugu bos mermi kovanlarini alarak sokakta oynamasiyla cinayet ortaya çikti. Küçük çocugun bos mermi kovanlariyla oynadigini gören komsulardan biri, eve girdiginde Meryem Kurt ve Ramazan Karaca’nin cansiz bedeniyle karsilasti. Durumun polise bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, evin bulundugu sokaga trafige kapatarak güvenlik önlemi aldi.
Savcinin evde yaptigi incelemenin ardindan Konya’dan adli tip uzmani istendi. Cinayet anina sahitlik yapip yapmadigi henüz netlesmeyen küçük çocuk ise polisler tarafindan Çocuk Sube Müdürlügü’ne götürüldü. Olay yerine Ramazan Karaca'nin anne ve babasi da polis otosuna bindirilerek Polis Merkezi'ne götürüldü. Evde öldürülmüs olarak bulunan Meryem Kurt ve Ramazan Karaca’nin oturduklari eve 2 ay önce tasindiklari ögrenildi. Olay sonrasi bazi vatandaslarin gece bir ses duyduklari ancak bunun silah sesi olup olmadigini anlayamadiklarini söyledikleri öne sürüldü. Olayla ilgili sorusturma sürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284