Karsa Biskot, 112 Çocugu Sünnet Ettirdi

Ülkemizin en önde gelen kuruluslarindan biri olmasi nedeni ve sehrimize yaptigi katkilar ile gögsümüzü kabartan Biskot Bisküvi Gida Sanayi ve Ticaret A.S.çalisanlarinin çocuklari için yapmis oldugu sünnet söleni ile simdi de gönüllerdeki yerini taçlandirdi. Sölen kapsaminda 112 çalisan çocugu erkeklige ilk adimini atmis oldu.

Karsa Biskot, 112 Çocugu Sünnet Ettirdi

Sölene Vali Murat Koca, Milletvekili Mevlüt Akgün, Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Kemal Çokdinç, Il Genel Meclisi üyesi Adem Kapar, KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan, Karsa Biskot Bisküvi Yönetim Kurulu Baskani ve Genel Müdürü Ismail Tayyar, Genel Müdür Yardimcisi Mehmet Ali Berber ile sünnet olan çocuklarin aileleri ve yakinlari katildi.
Geceye yogun ilgi ise gözlerden kaçmazken Karsa Biskot Bisküvi Kurucu Baskani Vehbi Tayyar yaptigi konusmada, “Insallah bu degerli ailelerimizin çocuklarinin Mürüvvetlerini de görecegiz” dedi.
Etkinlik mevlit programi ve semazen gösterileri ile devam etti. Sünnet olan çocuklara altinlari takildi.
Sihirbaz, asuk ile masuk gösterilerinin ardindan atesbazin muhtesem sahne performansinin ardindan son günlerde Ankara’nin baglari sarkisi ile ünlenen Ankarali Coskun’un konseri tamamlanan programda çocuklar ve davetliler unutamayacaklari bir gece yasadilar.
Her yil geleneksel hale getirilecegini bildiren sünnet söleninin tekrarinda bulusmak istediklerini bildiren Biskot Bisküvi Gida Sanayi ve Ticaret A.S.’ne gerçeklestirmis oldugu bu sosyal sorumluluk projesi için tesekkür ederiz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284