KARSIAD Baskani Boynukalin’dan Milletvekillerine Tesekkür

Karaman Sanayici ve Isadamlari Dernegi Baskani Kemal Boynukalin, yeni tesvik kanununda Karaman’in da yer almasi nedeniyle ilimiz Milletvekilleri Elvan ve Akgün’e tesekkür etti.

KARSIAD Baskani Boynukalin’dan Milletvekillerine Tesekkür

Boynukalin, “Ülkemizin ve Karaman’in kalkinma ve gelismesine katki saglayan mütesebbis sanayicilerimizin büyük fedakârliklarla yaptiklari girisim çaba ve faaliyetler sonucunda Karaman bugün yarattigi ekonomik degerler itibariyla ülkemizin önemli 15. kenti konumundadir.
Karaman sanayisinin bugün ulasmis oldugu bu seviyeye, Hükümetimizin son 10 yilda sagladigi isabetli ve faydali tesviklerin çok katkisi olmustur. Karaman ilinin büyüme ve gelismesinin, yavaslama ve duraklama safhasina girmemesi için tesviklerden mahrum edilmemesi gerektigi konusunda düsüncelerimize tercüman oldunuz. Bakanlar Kurulundan çikan ve Resmi Gazete’de yayinlanan sigorta primlerini kapsayan yeni yasanin Karaman için 31 Aralik 2016 tarihine kadar uzatildigi haberi tüm sanayici arkadaslarimizi sevindirmistir. Sigorta primi isveren hissesinin destegi uygulamasi Karaman sanayicisinin istihdam olanaklarim yaratmasina katki saglayacaktir.
KARSIAD Baskani olarak sahsim ve tüm sanayi kuruluslari adina tesvik konusunda gösterdiginiz hassasiyet, çalisma ve katkilarinizdan dolayi tesekkür eder, basarilarinizin devamim dilerim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284