KARYAD İftar’da Buluştu

Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin geleneksel iftar yemeği, Mithat Paşa Caddesi Kıvanç Apartmanı 56/1 Kızılay-Ankara adresindeki kendi binasında hemşehrilerimizin katılımıyla kutlandı.

KARYAD İftar’da Buluştu

İftar öncesi dernek korosunun ilahileri ve iftar sonrası Türk Sanat Müziği fasılları iftar yemeğine ayrı bir renk kattı.

Dernek Başkanı Veli Bozkır, geçmiş 10 yıllık dernek faaliyetlerini aktardığı konuşması, katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

Bozkır, “Bu 10 yıllık zaman içerisinde her yıl 250 öğrenciye aylık burs verir hale geldiğimiz gibi, bitişik daireyi satın alarak derneğimiz çatısına kattık. Karaman’ımızın sanayici ve iş adamlarının katkıları son derece manidardır. Hepsine ayrı ayrı tekraren teşekkür ederiz. İnşallah gelecek sene bu iftar yemeğini burada 250-300 hemşerimizle açacağız” dedi.

Karaman’ımızın abisi büyüğü eski Belediye Başkanı Özcan Genç ve değerli eşleri ile kızları Didem Genç iftar yemeğinin şeref konuklarıydı. Yine hemşerimiz araştırmacı yazar Yrd. Doç. Dr. Ali Güler ve dernek yönetim kurulu iftar yemeğine katılanlar arasındaydı.

Geçen yılki iftar yemeğine ilimiz Milletvekilleri katılırken, bu seneki yemeğe telgraflarıyla destek verdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284