KARYAD TSM Korosu Yarın Antalya'da Karamanlılarla Buluşuyor

Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bünyesinde kurulan Türk Sanat müziği korosu Antalya’da Karamanlılarla buluşacak.

KARYAD TSM Korosu Yarın Antalya'da Karamanlılarla Buluşuyor

Antalya Karamanlılar Derneği ve KARYAD’ın işbirliğinde ger çekleştirilecek olan kon ser yarın saat 20.00’de Antalya Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirilecek.

Konserle ilgili olarak Antalya Karamanlılar Derneği Başkanı Emrah Kıvanç Mısırlıoğlu yaptığı açıklamada, “Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin bünyesinde kurulmuş olan Türk Sanat Müziği Koromuz Antalya’da Karamanlılara unutamayacakları bir konser verecek. 1 Nisan Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz konser, hemşerilerimizin buluşması yanında, ilimizin tanıtımı ve dışarıdaki Karamanlı Sivil Toplum Kuruluşlarının da bir araya geleceği farklı bir buluşmaya da ev sahipliği yapacaktır. 1 Nisan 2017 Cumartesi akşamı 20.00 da Antalya-Murat paşa Belediyesi Kültür Merkezinde, Şef Hasan Eylen yönetiminde gerçekleştireceğimiz, Karamanlı sanatçılarımızın eserlerinin de seslendirileceği konsere, Antalya ve diğer illerde bulunan hemşerilerimiz ve Türk Müziğine gönül veren müzik dostları davetlidirler. Ayrıca bu organizasyona önderlik ve destekte bulunan KARYAD Baş kanı Veli Bozkır’ın babası Halit Bozkır’ın vefatını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Bu nedenden dolayı konserimize kendisi katılamayacak. Ama normal program işleyecektir. Herhangi bir iptal söz konusu değildir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284