Karyad, Üniversite Gençligiyle Biraraya Geldi

Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nin üniversite ögrencilerine yönelik düzenledigi etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

Karyad, Üniversite Gençligiyle Biraraya Geldi

Ankara Karamanlilar Dernegi bünyesinde yer alan (Ankara Karamanli Ögrenciler Birligi) AKÖB ile Karya Koçluk ve Akademi’nin isbirligi ile Ankara’da ögrenimlerini sürdüren Karamanli üniversite ögrencilerine yönelik olarak “Etkili Iletisim” semineri gerçeklestirildi.
Seminer kapsaminda Karya Koçluk ve Akademi bünyesinde yer alan kisisel gelisim uzmanlari Erkut Bil, Didem Genç ve Serra Yüksek, etkili iletisimde rol oynayan unsurlara dikkat çektiler. Yaratici drama teknigiyle dinleyicilerin de interaktif olarak katilimda bulunduklari sunum, takim çalismasi esas alinarak keyifli bir etkinlige dönüstü. Dogaçlama yöntemiyle iletisim faktörlerinin sirayla ele alindigi bu aktiviteye katilim oldukça yogundu.
Toplantida, Iki dönem Karaman Belediye Baskanligi görevinde bulunmus Özcan Genç ve esi Aynur Genç, Dernek Baskani Veli Bozkir ve esi Belgin Bozkir, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Akgöz, Murat Armutlu, Kemal Dogtekin, AKÖB Baskani Raziye Parlak ögrenciler ve diger katilimcilar ile basari ile sonuçlanan bir etkinlik daha yasandi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284