KARYAD, Üniversiteli Ögrencilerle Bulustu

Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi tarafindan Ankara’da okuyan Karamanli üniversite ögrencileriyle aylik olarak yapilan toplantilar devam ederken geçtigimiz hafta sonu dernek binasinda Karamanli ögrencilerle bir araya gelindi.

KARYAD, Üniversiteli Ögrencilerle Bulustu

Toplantiya konusmaci olarak Keçiören Belediye Baskani Mustafa Ak, ilimiz eski Valilerinden Halil Nimetoglu, yine Karaman’in efsane baskanlarindan Özcan Genç Dernek eski Baskanlarindan Ahmet Semen, Avrasya Kütüphaneciler Dernegi Baskani Mustafa Çaliskan, Dernek Baskani Veli Bozkir, Baskan Yardimcisi Feridun Erdogdu, Yönetim Kurulu üyeleri Didem Genç, Ayhan Akgöz, Murat Armutlu ve 80’in üzerinde ögrenci katildi.
KARYAD Baskani Veli Bozkir yaptigi konusmada, “Tarihin akisina yön veren degerli sahsiyetleri bagrindan çikaran Karaman, her zaman sevdamiz olmus ve olmaya da devam etmektedir. Vatan topragimiz, kutsalimiz onurumuz memleketimize hizmet etmek bizler için ibadet kadar degerlidir. Her zaman iyi niyetle, büyük bir askla memleketimize ve hemsehrilerimize hizmet etmek için çirpinir dururuz. Dernegimiz bu duygularla yaklasik 45 yildir Ilimizi en iyi sekilde temsil etmek için özverili yöneticilerimizle çalismalarini sürdürmüstür. Bu günkü yönetim olarak bizler de teslim aldigimiz bayragi daha yukarilara tasimak için büyük bir çaba içerisindeyiz. Ve önceligimiz gelecegimizin güvencesi Cumhuriyetimizin vazgeçilmez bekçileri sevgili gençlerimiz. Onlari çok seviyor önemsiyor ve Ankara’da üniversite egitimleri için geldikleri andan itibaren uzanan bir dost el, sicak bir yuva olmaya devam ediyoruz. Onlari yarinlara daha iyi hazirlamak için her ay degerli bir konuk ile bulusturuyor, ayni zamanda kendi aralarinda kaynasmalarina olanak sagliyoruz” dedi.
Keçiören Belediye Baskani Mustafa Ak’da, 900 bin nüfusu olan Keçiören ilçesinde yapilan çalismalarindan bahsettikten sonra Konya’dan Istanbul’a uzanan yolculugu, üniversite egitimi ve ardindan süregelen yasami hakkinda bilgiler vererek KARYAD’a basarili çalismalarindan ve ev sahipliginden dolayi tesekkür etti.
Özellikle ögrencilere verilen bursun çok önemli oldugunu vurgulayan Baskan Ak, Karamanli hemserilerini ve ögrencileri Keçiören Belediyesinde agirlamak istedigini söyledi. Batirigin kendisi için sürpriz oldugunu ve çok özledigini belirten Ak, keyifle yedim diyerek begenisini dile getirdi.
Toplantida KARYAD Baskani Veli Bozkir’in esi Belgin Bozkir ve ögrencilerin hazirladigi yöresel lezzetimiz batirik keyifle yenildi. Toplanti sonrasinda ögrencilere burslari verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284