KARYAD’in Burs Basvurulari Basliyor

Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi tarafindan verilecek burs basvurulari 16 Eylül’de basliyor.

KARYAD’in Burs Basvurulari Basliyor

Konuyla ilgili olarak KARYAD Baskani Veli Bozkir yaptigi açiklamada, “Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi 2013/2014 ögretim dönemi ön burs basvurulari, 16 Eylül–29 Eylül 2013 tarihleri arasinda “Burs Basvuru Formu”nun müracaat edecek ögrenciler tarafindan www.ankaraman.org WEB sayfasindan indirilerek bilgisayar ortaminda doldurulmasi ve formun e-posta ile [email protected] adresine gönderilmesi suretiyle yapilacaktir.
Nihai burs basvurulari ise istenen ek belgelerin (fotograf, nüfus cüzdani fotokopisi, ikametgâh, ögrenci belgesi, ÖSYM sonuç belgesi, aile nüfus örnegi, maas bordrolari ve tapu kayitlari) 01–04 Ekim 2013 tarihlerinde 13.00–18.00 saatleri arasinda Dernek Merkezine sahsen teslim edilmesi suretiyle tamamlanacaktir. Geçtigimiz dönemlerden Burs alan ögrencilerimiz not belgesi ve ögrenci belgesini 01–04 Ekim tarihleri arasinda Dernek Merkezine sahsen teslim edeceklerdir.
Karaman nüfusuna kayitli olmayan, Ankara’daki herhangi bir fakülte veya yüksek okula kayit yaptirmayan ve sahsen müracaat etmeyen ögrencilerin basvurulari degerlendirmeye alinmayacaktir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284