KARYAD’in Ögrenci Tanisma Toplantasi 26 Ekim Pazar Günü

Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi, Ankara’da bulunan üniversitelerde egitim gören Karamanli gençlerle hafta sonunda düzenlenecek bir toplantida bir araya gelecek.

KARYAD’in Ögrenci Tanisma Toplantasi 26 Ekim Pazar Günü

Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani ve ilimiz Milletvekili Lütfi Elvan’in da katilacagi tanisma toplantisinda Ankara Karamanli Ögrenciler Birligi’nin de yeni yönetimi seçilecek.
Konuyla ilgili olarak KARYAD Baskani Veli Bozkir yaptigi açiklamada, “Gurbette sila özlemini yüreginde derinden hisseden bizler, hemserilerimiz arasinda isbirligi ve dayanisma içerisinde olmamiz gerektigi bilinciyle ve bu önemli sosyal bagin kopmamasi için çalismalarimizi sürdürmekte, ilimizin, tarih ve kültürel tanitimi yaninda sosyal sorumlulugumuz geregi belirli konularda toplantilar düzenlemekteyiz. Bu amaç dogrultusunda 26 Ekim Pazar günü saat 17.00’de dernegimizde burs havuzumuza destek veren hemserilerimiz ve Ankara’da çesitli üniversitelerde okuyan Karamanli ögrencilerimizin katilacagi yemekli tanisma toplantisi yapilacaktir. Ögrencilerimiz ayrica, dernegimiz çatisi altinda Ankara’da üniversitelerde okuyan Karamanli ögrencilerimizin kendi aralarinda dayanismalarini saglamak amaciyla kurulan yaklasik 8 yildir faaliyetlerini araliksiz sürdüren Ankara Karamanli Ögrenciler Birligi’nin (AKÖB) yeni yönetimini seçeceklerdir. Dernegimiz, AKÖB’ün yapmis oldugu çalismalara büyük önem vermekte ve gençlerimizin sosyal yapilarinin güçlenmesine maddi, manevi destek saglamaktadir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284