Karyurt Dernegi Çalismalarina Hizli Basladi

Ilimizde 7 Subat 2014 tarihinde kurulan ve kisa adi KARYURT DER olan Karaman Yeseren Umutlar ve Refah Toplumu Dernegi, etkinliklerine yogunluk verdiler.

Karyurt Dernegi Çalismalarina Hizli Basladi

Geçtigimiz günlerde bazi kurum müdürlerini ziyaret eden dernek yöneticileri, 3 Mayis Cumartesi günü ise Sevgi evlerinde kalan çocuklarla birlikte Kale Sosyal Tesislerinde bir kahvalti programinda birlikte olmayi amaçliyor.
Konuyla ilgili olarak gazetemizi ziyaret eden KARYURT Dernegi Baskani Ali Imran Aksu ve Yönetim Kurulu üyesi Suat Çelik, “Biz yeni kurulan bir dernegiz. Kendimizi ve amacimizi tanitmak amaciyla bazi kurumlari ziyaret ettik. Bugünde basin kuruluslarini gezerek sizlerle tanismak istedik. Dernegimizin amaci kimsesiz çocuklarimizin sorunlarina çare olabilmek. Çünkü bizde onlar gibiyiz. Dernek üyelerimizin çogunlugu yurtlarda büyüyen ve günümüzde meslek sahibi olan kisilerden olusuyor.Dernegimize Valimiz Murat Koca ve esleri Vildan Koca’nin destegi büyük. Vildan Koca hanimefendi dernegimizin gönüllü annesi ve ayni zamanda fahri baskani. Bize her konuda yardimci olmaya çalisiyorlar. 3 Mayis Cumartesi günü saat 10.00’da Kale Sosyal Tesislerinde, Sevgi evlerinde kalan çocuklarimizla bir kahvalti programinda bir araya gelecegiz. Sayin Valimiz ve esleri de programlari uymasi halinde toplantimiza katilacak. Siz degerli basin mensuplarini da bugünde yanimizda görmeyi arzuluyoruz. Ayrica 23 Mayis’ta Polisevi’nde protokol üyelerine ve basin bir yemek vererek faaliyetlerimizden bahsedecegiz” diye konustular.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284