Kasa Hirsizlari Yakalandi

Karaman`da girdikleri is yerlerinden çelik kasalardan hirsizlik yaptiklari ileri sürülen 2 kisi, polisin çalismasi sonucu yakalandi.

Kasa Hirsizlari Yakalandi

Edinilen bilgiye göre, sehir merkezinde iki ayri is yerinden kasa hirsizligi olayinin meydana gelmesi üzerine polis ekipleri genis çapli çalisma baslatti. Yapilan arastirmalar sonucunda polis, üç gün önce yine Suduragi beldesinde bir kooperatife ait binadaki kasadan hirsizlik yapmaya çalisirken çalan alarm nedeniyle sahislarin kaçtigini ögrendi. Bunun üzerine sehir merkezinde yasanan hirsizlik olayinin faillerinin bu kisiler olabilecegi ihtimali üzerinde duran ekipler, kooperatifin güvenlik kamerasi görüntülerini izleyerek sahislarin kaçtigi aracin plakasi ile eskallerini tespit etti. Sehir merkezinde arastirmalarini yogunlastiran ekipler, çok sayida suçtan sabikasi bulunan B.K'yi (30) 42 plakali otomobille dolasirken görünce takibe basladi. Polisin dur ihtarina uymayarak kaçan B.K, yasanan kovalamaca sonucu otomobiliyle birlikte Zembilli Mahallesi Alpaslan Türkes Bulvari üzerinde yakalandi. Polis, B.K’ye yardim ettigi iddia edilen A.B’yi de yakalayarak gözaltina aldi. Emniyette ifadeleri tamamlanan 2 zanli daha sonra adliyeye sevk edildi.
Öte yandan, 2 yillik kesinlesmis hapis cezasi bulunan B.K’nin Konya’da ikamet ettigi ve hirsizlik yapmak için Karaman’a gelip gittigi belirlendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284