Kavsak Düzenleme Çalismalari Basladi

Karaman Belediyesi, trafigin yogun oldugu önemli güzergâhlarda ulasimi daha hizli, güvenli ve modern hale getirecek olan yeni kavsak çalismalarina basladi.

Kavsak Düzenleme Çalismalari Basladi

Kavsak düzenleme çalismalari kapsaminda; Alparslan Türkes Bulvari ve Yavuz Sultan Selim Bulvari baglantisi ile Yavuz Sultan Selim Bulvari'ndan devlet hastanesine geçis saglanan güzergâhlarda trafigin daha güvenli bir hale getirmek amaciyla yapilmasi planlanan köprülü kavsak projelerinde çalismalar basladi.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ve beraberindeki belediye meclis üyeleri Beytullah Karakas, Ramazan Özbay ve Abdullah Bagirgan çalismalari yerinde inceleyerek çalismalarla ilgili yetkililerden detayli bilgiler aldi.
Bu yil içerisinde baslatilan projeler sayesinde, Karaman'da ulasimin daha modern ve güvenli bir hale gelecegini söyleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan sunlari kaydetti. "Sehrin önemli güzergâhlarinda ulasimi daha güvenli ve modern hale getirmek için projeler hazirladik. Alparslan Türkes Bulvarindan gelen araçlar devlet hastanesine gidebilmek için oldukça uzun bir mesafeyi gitmek zorunda kaliyorlar. Bu mesafeyi en aza indirgemek için Zembilli Kavsagindan Yavuz Sultan Selim Bulvarina dogrudan geçisin saglanabilmesi için bir köprü insa ediyoruz. Devaminda ise Piri Reis Vadisi kavsagini da temelden ele alarak bu noktada alt ve üst geçit düzenlemesi gerçeklestirecegiz. Her iki kavsak düzenlemesi ile vatandaslarimiz bu güzergâhlar üzerinde daha hizli ve daha güvenli bir ulasim imkanina kavusacaklar. Bu kavsak düzenlemelerinin bir benzerini de Bisikletli Kavsak üzerinde gerçeklestirecegiz. Ihale hazirliklari devam eden bu projemizde de çalismalar bu yil içerisinde baslayacak"
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284