Kayiplar Kaza Kurbani

Antalya’nin Alanya ilçesinde 24 gün önce yaylaya piknige giden ve kendilerinden bir daha haber alinamayan Rus uyruklu kadin, esi ve arkadaslarinin kaza geçirdigi belirlendi.

Kayiplar Kaza Kurbani

Üç kisinin cesedinin Karaman’in Sariveliler ilçesi Çukurbag mevkiinde uçuruma yuvarlanan otomobilde bulundugu bildirildi. 
Alanya'da bir hamamda kasiyer olarak çalisan Rus uyruklu Nadejda Gürdal, kocasi Alper Gürdal ve arkadaslari Ilyas Durmuskaya, 26 Ekim'de akrabalarini arayarak yaylaya piknik yapmaya gideceklerini söyleyip evden ayrildi. Aradan geçen 24 gün içinde, Gürdal çiftini arayan Nadejda Gürdal'in yakinlari kizlari ve damatlarindan haber alamayinca Alanya'ya geldi.
Polise basvuran Rus aile, Gürdal çifti ile Ilyas Durmuskaya'nin bulunmasini istedi. Polis, kayip üç kisinin bulunmasi için arastirma baslatirken, bilgiler jandarma ekiplerine de iletildi.
Arama çalismalari sirasinda haber, Karaman’in Sariveliler ilçesinden geldi. Çukurbag mevkiinde uçuruma yuvarlanmis bir araba gören köylülerin ihbari üzerine olay yerinde polis ve jandarma tarafindan yapilan incelemede aracin Ilyas Durmuskaya'nin kullandigi 07 E 7175 plakali otomobil oldugu ve araç içerisinde Nadejda Gürdal ile esi Alper Gürdal'in cesetlerinin bulundugu belirlendi. Cesetlerin kaza yerinden çikarilmasi için çalisma baslatildigi kaydedildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284