Kaymakam Erat, Karaman’a Veda Ediyor

Yaklasik 30 aydan buyana ilimize bagli Ayranci Ilçesinde Kaymakamlik görevini sürdürürken gösterdigi basarili çalismalardan ötürü Vali Murat Koca tarafindan Özel Idare Genel Sekreterligi ve Vali Yardimciligi görevlerine getirilen Kaymakam Erkan Isa Erat, 26 Eylül Cuma günü Karaman’a veda ediyor.

Kaymakam Erat, Karaman’a Veda Ediyor

Bundan 15 gün önce yayinlanan Vali Yardimcilari ve Kaymakamlar kararnamesiyle Sivas’in Gölova ilçe Kaymakamligina atanan Erkan Isa Erat için veda yemekleri düzenlendi.
Il Özel Idaresi tarafindan düzenlenen ilk veda yemegi Polisevi’nde gerçeklestirildi. Yemege Vali Murat Koca, Garnizon Komutani J. Kd. Alb. Mustafa Akis, Cumhuriyet Bassavcisi Abdurrahim Alan, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardimcilari ve Kaymakamlar, Il Genel Meclis Baskani Celalettin Güngörer, daire müdürleri ve Il Özel Idaresi çalisanlari katildi.
Sivas Ili Gölova Kaymakamligina atanan Erkan Isa Erat yemegin ardindan yaptigi konusmasinda 2,5 yildir Ayranci ilçesinde görev yaptigini belirterek, programa katilanlara tesekkür etti.
Vali Murat Koca ise yaptigi konusmasinda, Erkan Isa Erat’in Ayranci ilçesinde ve Il Özel Idaresinde basarili bir sekilde görev yaptigini belirterek, kendisine tesekkür etti ve yeni görevinde basarilar diledi.
Program, Vali Murat Koca tarafindan Erkan Isa Erat’a çesitli hediyeler verilmesiyle sona erdi.
Ilimizin taninan ve sevilen esnaflarindan Aygün Pide, Aygün Otel ve Aygün Insaat sahipleri Hasan, Abdullah, Ferhat ve Siddik Aygün tarafindan Kaymakam Erat için bir ögle yemegi verdiler.
Yemege Vali Murat Koca, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ve bazi daire müdürleri katildilar.
Veda yemeginde konusan Kaymakam Erat, “30 aydan buyana çalistigim ve çok sevdigim Ayranci ve Karaman’i unutmam mümkün degil. Verilen görevleri layikiyla yapmaya çalistim. Karaman halki beni ve görevimi her ortamda dile getirerek tebrik ettiler. Kisacasi ömrüm boyunca unutamayacagim hatiralarimla Karaman’a veda etmiyorum. Elimden geldigince sik sik Karaman’a gelip hasret giderecegim. KGRT kuruluslari araciligiyla tüm halkimiza Allaha ismarladik der, saygilar sunarim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284