Kaymakam Şahin Kazımkarabekir İlçesine Veda Etti

Karaman Kazımkarabekir İlçe Kaymakamı Yasin Şahin Kazımkarabekirli vatandaşlarımıza veda etti.

Kaymakam Şahin Kazımkarabekir İlçesine Veda Etti

Kaymakam Şahin mesajında, “Kıymetli hemşehrilerim,İlçemize hizmet etmek için verilmiş olan kısa süreli görevlendirmemizin ne yazık ki sonuna geldik. Bir ilçeye daha kalbimizi bırakarak ayrıldığımızı tabi belirtmek isterim.
Bu süre zarfında benim için en önemli husus Kazımkarabekir Paşa’mızın memleketine hizmet etmenin bilincinde olmaktı. Bu hizmetin bir bedeli olarak da bu hususta çalışmalar yapmak gerekiyordu. En önemli çalışmamız Karamanlı Kıbrıs Gazileri’mizin Barış Harekatı sırasındaki hayat hikayelerinin derlendiği bir çalışmaya öncülük etmek oldu. Çok yakında kitabımız Karamanlı hemşehrilerimiz ile buluşacak ve tüm kurumlara, vatandaşlarımıza dağıtılacaktır.
Kazımkarabekir Şehitliği’ndeki 15 Temmuz Şehidimiz Muhammed Yalçın kardeşimizin mezarının onarımı için Sayın Valimize ve İl Özel İdare Sekreterimize teşekkürlerimi sunuyorum. “15 Temmuz Şehitleri Hayır Çeşmesi” için de hayırseverlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Şehitliğimize 30 adet fidan dikimine öncülük eden Karaman Orman İşletme Müdürü’müze de teşekkür ediyorum.
Salgın sürecinin başından itibaren etkin bir mücadele ile sahada görev alan muhtarlarımız şimdi de Mahalle Denetim Ekipleri vasıtasıyla sahadalar. Kendilerine de ayrıca teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.
Sayın Valimize, vali yardımcılarımıza, hemşehrimiz Hacı İbrahim abimize, desteklerinden ötürü ayrıca teşekkür ediyorum.
Değerli kasabalı hemşehrilerim,
Yarım kalan bir sevda oldu bu. Samimiyetimle sizlere hizmet etmek istediğimi belirtmek isterim. İleride yollarımızın tekrar kesişmesi ümidiyle, Allah’a ısmarladık.” İfadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284