Kaymakam Vekili Emeç Sariveliler’e Veda Etti

5 Ekim 2012 tarihinden buyana ilimize bagli Sariveliler Ilçesi Kaymakamligina vekalet eden Cuma Emeç, görev süresinin sona ermesi nedeniyle ilçeye veda etmeye hazirlaniyor.

Kaymakam Vekili Emeç Sariveliler’e Veda Etti

Kaymakam Emeç’in onuruna geçtigimiz gün Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur bir veda yemegi verdi.
Gençlik ve Spor Kulübü lokalinde düzenlenen yemege Sariveliler Garnizon Komutani Irfan Dinar, Ilçe Emniyet Amiri Mevlüt Erdem Tülek ile daire müdürleri katildi.
Yemekte bir konusma yapan Belediye Baskani Hayri Samur, Kaymakam vekili Cuma Emeç gibi genis ufka sahip yöneticilerin ülkenin degisimine ve gelisimine hiz katacagini belirterek, ilçede görev süresi sona eren Kaymakam Emeç’e Sariveliler halki adina yaptiklari hizmetlerden dolayi tesekkür etti.
Kaymakam Vekili Cuma Emeç’de Sariveliler'de görev yapmaktan duydugu mutlulugu dile getirerek, Sariveliler'i unutmayacagini söyledi.
Emeç, görev süresince buradan hiç ayrilmayacakmis gibi elinden geldigince hizmet etmeye çalistigini ve Sariveliler'den güzel anilarla ayrilacagini ifade etti. Sariveliler halkinin hosgörüsü sayesinde hiç bir sikinti yasamadigini ifade eden Kaymakam Vekili Emeç, herkese tesekkür etti.
Yemegin ardindan Kaymakam Vekili Cuma Emeç’e Sariveliler’e verdigi hizmetlerden dolayi Belediye Baskani Hayri Samur tarafindan plaket verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284