Kaymakamlara Veda Yemeği

İç İşleri Bakanlığı’nın Eylül ayı başında yayınladığı 2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle görev yeri değiştirilen 471 mülki idare amiri arasında yer alan Sarıveliler İlçe Kaymakamı Hasan Sadebıyık için bir veda yemeği verildi.

Kaymakamlara Veda Yemeği

Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur ve ilçe kaymakamlık personellerinin birer gün arayla düzenlediği veda yemeğine ilçe protokolü, köy ve mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Sarıveliler İlçesi’nde görev yaptığı süre içerisinde ilçe sakinleri tarafından sevilen ilçe kaymakamına Sarıveliler Belediye Başkanı ilçe için yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ederek plaket hediye etti. Sarıveliler İlçesi’nde görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kaymakam Sadebıyık organizasyonlara emeği geçenlere teşekkür etti ve yeni görev yerinde de hizmet kapılarının sonuna kadar Sarıvelilerli hemşerilerine açık olduğunu belirtti.  

Sarıveliler İlçe Kaymakamı Hasan Sadebıyık’ın önümüzdeki günlerde Denizli İline bağlı Bozkurt İlçesi Kaymakamlığı görevine başlayacağı bilgi edinildi.

Ayrıca 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Erzincan İli Otlukbeli Kaymakamlığına ataması yapılan Kâzımkarabekir İlçe Kaymakamı Ramazan Polat için verilen veda yemeğine de ilçe protokol üyeleri katıldı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284