Kayseri’deki Terör Saldırısı Karaman’ı da Alarma Geçirdi

Hafta sonu Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik gerçekleştirilen bombalı araçlı terör saldırısı sonrasında çevre illerde de güvenlik önlemleri had safhaya çıkarıldı.

Kayseri’deki Terör Saldırısı Karaman’ı da Alarma Geçirdi

13 askerin şehit olduğu hain saldırı sonrasında Karaman Emniyet Müdürlüğü’de alarma geçerek şehir giriş ve çıkışlarında güvenlik önlemi alındı. Şehir merkezinde de güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarılırken, İsmetpaşa Caddesi üzerinde sırt çantası ile dolaşan ve şüpheli hareketler sergileyen bir şahıs polis tarafından yaka paça gözaltına alındı.
Polise direnen şahıs Emniyet Müdürlüğüne Terörle Mücadele Şubesi ekiplerine teslim edilerek sorguya alındı. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.
Polis, vatandaşların şüphelendiği şahısları 155 polis hattına ihbar ederek terör olaylarının oluşmasının önleyebilecekleri belirtilirken, ilimizin huzur ve güvenliğini sağlayan polis ekipleri tam teçhizatlı olarak görevlendirildi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa odacı
mustafa odacı - 7 yıl Önce

medem sorun yok ozaman neden polise diren di bu günlerde zaten içim parçalanıyor bi sürü şehidimiz var polisimizin dikkatinden kaçmadıgı için tşk ederim sık sık araçları bizleride kontrol etsinler suçu olanlar çrkinsin .

Millet
Millet - 7 yıl Önce

Rabbim polislerimizin ve askerlerimizin tüm güvenlik guclerimizin yardımcısı olsun..

SIRADAKİ HABER

banner284