Kazımkarabekir İlçesi Bayramlaşma Programı Yapıldı

15 Haziran’da başlayan 17 Haziran’da son bulan Ramazan Bayramı nedeniyle Kâzımkarabekir İlçesi’nde bayramlaşma programı yapıldı.

Kazımkarabekir İlçesi Bayramlaşma Programı Yapıldı

Kaymakamlık binasında başlayan bayramlaşma programında birlik ve beraberlik duygusu ön plana çıktı. İlçe Kaymakamı Ramazan Polat bayramların önemine değinerek; “Bayramlar sevgi, saygı, dostluk, barış ve hoşgörünün hâkim olduğu, birlik ve beraberliğin pekiştiği, yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı ve bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği kuvvetlendiği günlerdir. İlçe halkımızın Ramazan Bayramını kutlar, sağlık huzur ve esenlik içerisinde bir bayram geçirmelerini temenni ederim" dedi.
Kaymakamlıkta gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından sırasıyla İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ilçede ikamet eden şehit aileleri ziyaret edildi. Devletin şehit ailelerinin her zaman yanında olduğunu ifade eden ilçe kaymakamı şehit ailelerinin iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.  
Bayramlaşma programına ilçe Kaymakamı Ramazan Polat, Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, İlçe Jandarma Komutanı Murat Gürsoy, İlçe Emniyet Amiri Bekir İlhan, daire amirleri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284