Kazımkarabekir İlçesinde Gıda Denetimi

Karaman merkez Kazımkarabekir ilçesinde Gıda Sanayi ve Üretim Tesislerinde denetlemeler düzenlendi.

Kazımkarabekir İlçesinde Gıda Denetimi

Yapılan denetlemelerle ilgili Kazımkarabekir Kaymakamı Yasin Şahin yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere Covid-19 pandemisi azalmakla beraber etkinliğini devam ettirmektedir. Kontrollü sosyalleşme (yeni normal) sürecinde vatandaşlarımızın, çalışanların ve işyerlerinin Sağlık Bakanlığımızın aldığı tüm tedbirlere eksiksiz riayet etmesi gerekmektedir.
Gıda Sanayi ve Üretim Tesisleri, çalışan sayısının fazla olması ve uzun süreli yakın mesafede çalışma koşulları nedeniyle COVID-19 bulaşma riskinin yüksek olduğu işletmelerdir. Bu sebeple;
Sağlık Bakanlığımızın yayınladığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi‘nde yer alan “Gıda Sanayi ve Üretim Tesisleri İle İlgili Alınması Gereken Önlemler” doğrultusunda oluşturduğumuz denetim formları ile ilc¸emiz sınırları ic¸erisinde faaliyet go¨steren ve temelleri 1997 tarihinde atılan Golda A.S¸.nin Un, Bakliyat, Makarna ve İrmik ile Bisküvi fabrikalarında denetim komisyonumuz marifetiyle incelemelerde bulunduk.
Şirket personellerinin çalışma ortamlarından yemekhanesine ve personel servislerinden idari çalışanlarına kadar salgın yönetimi tedbirlerine azami derecede riayet etmesi bizleri memnun etmiştir.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284