Kazimkarabekirliler Arabasi Gecesinde Bulustu

Ilimizde yasayan Kazimkarabekirlilerin kurdugu Kazimkarabekirliler Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nin her yil geleneksel olarak düzenledikleri arabasi gecesi hafta sonunda Kale Sosyal Tesislerinde gerçeklestirildi.

Kazimkarabekirliler Arabasi Gecesinde Bulustu

Geceye Kazimkarabekir Kaymakami Ekrem Güngör, Milletvekili Recep Seker, Kazimkarabekir Belediye Baskani Ali Ihsan Alanli ile davetliler katildi.
Kur’an-i Kerim okunmasiyla baslayan gecede konusan Dernek Baskani Mevlüt Taner, “Dernegimizin düzenledigi bu tarz etkinliklerin amaci dostluklari pekistirmek, dayanismayi artirmak ve siz degerli dostlarimizi bir arada bulusturmaktir. Dernekçilik mesakkatli bir istir. Kurmak kolay ama yasatmak büyük özveri istemektedir. Bu sebeple dernegimizin faaliyetlerinin aksamadan bugünlere ulasmasinda emegi geçen basta kurucu baskanimiz Sayin Ali Beke Özkan’a, Sayin Mehmet Sinanoglu, Süleyman Özkan, Keramettin Çoban bey ve onlarla birlikte yönetim kurulu üyelerimiz ile denetim kurulu üyelerine tesekkür ediyoruz” dedi.
Milletvekili Recep Seker’de, “Kazimkarabekirliler Dernegi’nin yaptigi bu faaliyetleri biz hep gördük. Dernek yöneticilerimizin bu faaliyetler ilk degil, insallah da son da olmayacak. Tabi ki sevinçler paylasildikça artiyor, üzüntülerde azaliyor. Bu birliktelik ve beraberligi Kazimkarabekir’e, Karaman’a ve ülkemize hizmette gösterdiler, göstermeye de devam ediyorlar. Kazimkarabekir’den hep düzgün insanlar çikti. Kazimkarabekir Pasa bunun en büyük örnegi. Bizler onun torunlari olarak Kazimkarabekir’in dik durusunu, ülke adina, memleket adina sevdasini insallah göstermekle görevli bayragi teslim alan kisileriz” diye konustu.
Yapilan konusmalarin ardindan dernege emegi geçenlere plaket takdim edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284