Kent Konseyi 2016 Yili Olagan Toplantisi Yapildi

Baskan Çaliskan; “Kent Konseyimizin Çalismalarini Takdir Ediyorum”

Kent Konseyi 2016 Yili Olagan Toplantisi Yapildi

Karaman Belediyesi Kent Konseyi 2016 yili olagan toplantisi bugün (29 Ocak Cuma) Belediye Meclis Salonu’nda yapildi. Toplantiya Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven in yani sira yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve daire müdürleri katildi.
Toplanti gündemin okunmasiyla basladi. Ardindan kent konseyinin 2015 yili boyunca gerçeklestirdigi faaliyetlerin sunumu yapildi.
Toplantiya katilan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan konusmasinda; “Biz, 2014 seçim beyannamemizde söylemistik. Kent Konseyimizi daha katif hale getirerek sehrimizin, toplumumuzun bütün dinamikleriyle en iyi hizmetleri yapma mücadelesi verecegiz demistik. Kent Konseyi Baskanimiz Ali Konukseven göreve basladiktan sonra güzel bir ortam, güzel bir beraberlik saglandi. Bir sehirde farkli düsünceler, farkli görüsler olmasi gerekir bu çok dogaldir. Çünkü bu renkler kendi içimizde ki, kimligimizdeki, bünyemizdeki güzellikleri temsil eder. Eger biz sehrin yöneticileriysek bu renkleri birlestirip güzel bir tabloyu ortaya koymak bizim için en önemli unsurdur. Bizler bunu gerçeklestirebiliriz çünkü bu sehrin özünde hosgörü var, irade var, Türk Dili suurunu olusturmus sahiplik var. Kimileri Kent Konseyinin yaptigi çalismalarin gerekli olup olmadigi ile alakali çesitli elestirilerde bulunduklari kulagimiza geliyor. Ben buradan sunu ifade etmek istiyorum, asli görevimiz insanlarin mutlu olmasini, daha iyi sartlar altinda yasamalarini saglamaktir. Insanlar yasadigi sehirde mutluysa ve yasadiklari sehirden keyif aliyorlarsa, vatandaslarimiz ortak paydada bulusabiliyorlarsa dogru isler yapmisiz demektir. Bu sehrin sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda büyümesi ve gelismesi için yapilan hiçbir sey gereksiz degildir. Kent Konseyimiz de bu amaçla hareket etmektedir. Ben bu noktada Kent Konseyi Baskanimiz Ali Konukseven’e çok tesekkür ediyorum. Kendisi sehrimizde birlik ve beraberlik olgusuna büyük katki sagladi. Kent Konseyimiz tüm Türkiye’ye örnek olabilecek çalismalar sergiliyor. Burada emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Ben bu sehre bir nebze de olsa katkim olsun diyerek elini tasin altina koyan herkesi takdir ediyorum. Karaman Belediyesi olarak Kent Konseyimize gereken bütün destegi vermeye devam edecegiz.” dedi.
Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven ise; “Kent konseyimiz sehrimiz için ülkemiz için toplum yararina çok önemli projeler ve faaliyetler yürütmektedir. Hiçbir fikir siyasi düsünce ve ideoloji gözetmeksizin ortak akli hakim kilarak Ortak Paydamiz Karaman dedik. Görev süremiz boyunca Karamanimiz için faydali olmaya gayret ediyoruz. Insallah bu faaliyetlerimiz artarak devam edecek” dedi.
Toplantinin devaminda söz alan katilimcilar, karsilikli fikir alisverisinde bulundular.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284