Kent Konseyi Berberler Ve Kuaförler Odasi Ile Bir Araya Geldi

Karaman Belediyesi Kent Konseyi, Karaman Berberler ve Kuaförler Odasi ile bir araya gelerek istisare toplantisi gerçeklestirdi.

Kent Konseyi Berberler Ve Kuaförler Odasi Ile Bir Araya Geldi

Belediye Meclis Salonu’nda dün (01 Mart Sali) saat 14.00’de baslayan toplantiya Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven, Karaman Berberler ve Kuaförler Odasi Baskani Selahattin Pekoglu ve üyeler katildi.
Kent Konseyi'nin Berberler Odasi üyelerine yönelik düzenledigi toplantida konusan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Karaman’daki sivil toplum kuruluslarinin önemine dikkat çekerek, Karaman’in gelismesinde ve büyümesinde katki saglayacak herkese belediye olarak destek olduklarini ve olmaya da devam edeceklerini ifade etti. Çaliskan ayrica konuklara Karaman’da hayata geçecek olan faaliyet ve çalismalar hakkinda bilgi verdi.
Kent Konseyi'nin çalismalari konusunda bir sunum gerçeklestiren Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven, yürütülen proje ve faaliyetlerle ilgili bilgiler verdi. Konukseven; Kent Konseyi olarak kentimizin her alaninda faaliyetler yapiyoruz. Hiçbir görüs, ideoloji ve fikir ayrimi yapmadan toplumumuzun her kesimini kapsayan ve kucaklayan çalismalar yürütüyoruz. Bu sehrin büyümesi, gelismesi ve hak ettigi yere ulasmasi için hepimiz tasin altina elimizi koymaliyiz. Her zaman ifade ettigimiz gibi, hepimizin ortak paydasi Karaman'dir." dedi.
Toplantinin ilerleyen bölümünde Berberler ve Kuaförler Odasi üyelerinin sorunlari konusularak Karaman için yapilabilecek projeler hakkinda fikirleri alindi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284