Kent Konseyi Bilinçli Tüketici Meclisi 7 Okul 23 Mahallede Egitim Verdi

Karaman Kent Konseyi tarafindan Türkiye`de ilk defa kurulan Bilinçli Tüketici Meclisi, düzenlenen programlar ile ögrencilere, egitimcilere, ev hanimlarina tüketici haklari ile ilgili egitimler veriliyor. Tüketici haklari konusunda, toplam 7 okul 23 mahallede egitim verildi.

Kent Konseyi Bilinçli Tüketici Meclisi 7 Okul 23 Mahallede Egitim Verdi

Karaman Kent Konseyi ve Ticaret Il Müdürlügü isbirligi ile gerçeklestirilen egitim programlari kapsaminda Bilinçli Tüketici Meclisi tarafindan; Hoca Ahmet Yesevi Ilkokulu, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi, Anafartalar Ortaokulu, Özel Babaoglu Egitim Kurumlari, Dr. Faruk Sükan Ortaokulu ve Ilkokulu, Durmus Ali Gülcan Ilkokulu ve Ortaokulu, Alparslan Ortaokulu ziyaret edilerek, “Bilinçli Tüketici ve Tüketici Haklari Nedir” konulu sunumlar yapildi. Mahallelerde ev hanimlarina yönelik gerçeklestirilen egitim programlari ile toplam 23 mahalle ziyaret edildi. Uygulanan bu program sonucunda Kent Konseyi ve Il Ticaret Müdürlügü ortak projesi ile katilimci ev hanimlarinin sahsina sertifikalar verildi.
Yariyil tatili nedeni ile okul programlarina ara veren Bilinçli Tüketici Meclisi, bu zaman zarfinda düzenlenen programlar içerisinde elde edilen verileri degerlendirecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284