Kent Konseyi Bilinçli Tüketici Meclisi Yeni Başkanını Seçti

Kent Konseyi Bilinçli Tüketici Meclisi bugün Başkan Ali Konukseven öncülüğünde Kent Konseyi binasında bir toplantı gerçekleştirdi.

Kent Konseyi Bilinçli Tüketici Meclisi Yeni Başkanını Seçti

Gerçekleştirilen aylık yürütme kurulu toplantısında Bilinçli Tüketici Meclisi başkanlığına Karaman Tüketici Haklarını Koruma Derneği Başkanı Ali Akar oy birliği ile seçildi.

Toplantıda konuşan Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, şunları kaydetti; “ Kent Konseyi olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Toplumumuzun her kesimine doğrudan ulaşan ve şehrimizin geleceğine önemli katkılar sağlayan meclislerimizde önemli faaliyetler sürdürüyoruz. Bünyemizde bulunan Bilinçli Tüketici Meclisi ile amacımız tüketicilerin sorunlarına çözüm getirmek adına bir takım faaliyetler düzenlemektir. Bu faaliyetlerin başında tüketicilerin mağdur olmalarını engelleyecek eğitim ve bilinçlendirme faaliyetleri gelmektedir. Bu bağlamda bilinçli Tüketici meclisimiz ile birlikte bir dizi eğitim seminerleri konferanslar ve paneller düzenledik. Çalışmalarımız Bilinçli Tüketici Meclisi yeni Başkanı Ali Akar ile hız kesmeden devam edecektir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Toplantının devamında, Bilinçli Tüketici Meclisinin yeni proje ve faaliyetleri belirlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284