Kent Konseyi Dolu Dizgin

Karaman Kent Konseyi, bütün olusumlariyla toplum yararina sosyal sorumluluk projelerine ve çalismalarina araliksiz devam ediyor. Okullarda, evlerde yapilan toplantilarla çocuklar ve yetiskinler birçok konuda bilinçlendiriliyor.

Kent Konseyi Dolu Dizgin

Karaman Kent Konseyi'nin geçtigimiz günlerde baslatmis oldugu "Temiz Karaman, Saglikli Nesiller" projesi kapsaminda, Kent Konseyi üyelerinin de katilimlari ile hemen her gün farkli bir okulda olmak suretiyle, temizlik konusunda gereken duyarliligin olusturulmasi adina ögrencilere yönelik egitim seminerleri düzenleniyor. Projenin basladigi günden bu yana Karaman Lisesi, Toki Anadolu Lisesi, Yem Sanayi okullarinda düzenlenen programlarla ögrencilere egitim verildi.
Diger yandan yeni kurulan Bilinçli Tüketici Meclisi; ev toplantilari ile tüketici haklari, kusurlu mallar, karsilasilabilecek olumsuzluklar karsisinda yapilmasi gerekenler gibi konularda ev hanimlari basta olmak üzere vatandaslari bilgilendiriyor.
Kent Konseyi Spor Meclisi ise; "Spor Kültürü ve Spora Baslama Yasi" konulu projesi ile spora baslama yasi, sporun insan için bir yasam biçimi olmasi konusunda algi olusturulmasi ana fikriyle okullarda düzenlenen programlarla ögrencilere egitim veriyor. Kent Konseyi Spor Meclisi Baskani Murat Ekiz tarafindan Piri Reis Ilkokulu, Sabiha Gökçen Ortaokulu ve Mevlana Ilkögretim Okulu'nda düzenlenen konferanslarla ögrenciler bilgilendirildi.
Kent Konseyi'nin çalismalari konusunda bir degerlendirme yapan Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven: "Karaman Kent Konseyi olarak göreve geldigimiz günden bu yana sosyal sorumluluk adina atilmasi gereken birçok adimi attik ve çalismalarimiza devam ediyoruz. Düzenlemis oldugumuz seminer, konferans, söylesi gibi programlarla Karaman'da çocuklarimizi, gençlerimizi, yetiskinleri yani toplumumuzun her kesiminden hemsehrilerimizi, birçok konuda bilinçlendiriyoruz" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284