Kent Konseyi Engelli Meclisi Konya’yi Gezdi

Karaman Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Engelliler Meclisi, engelli vatandaslarimiza hafta sonu gezisi düzenledi.

 Kent Konseyi Engelli Meclisi Konya’yi Gezdi
Konya iline yapilan geziye yaklasik 30 kisi katildi. Karaman Belediyesi’nin katkilariyla düzenlenen gezide; Mevlana Müzesi, Konya Sehitligi, 80 Günde Devri Alem, Kule Site 42.Kat Kus Bakisi mekanlari gezilen yerlerdi. Karaman Belediyesi’ne tesekkür eden Engelliler Meclisi Baskani Durmus Sayaslan; birtakim engelleri yüzünden gezip eglenme firsati bulamayan engelli vatandaslarimizin, bu etkinlikle kendilerine deger verilmenin, farkli yerleri görmenin mutlulugunu yasadiklarini ifade etti.
Kent Konseyi olarak daha somut çalismalar içerisinde bulunduklarini ifade eden Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven de, Kent Konseyini sadece ismi olsun diye kurulmadigini, çesitli dallara ayirarak her alanin kendi içerisinde gözle görülür faaliyetlerde bulunacagini söyledi. Engelliler Meclisi’nin de çalismalarina hizli basladigini vurgulayan Ali Konukseven, “Özverili bir sekilde çalismalar yapan Engelliler Meclisi Baskani Durmus Sayaslan’a ve Karaman Kent Konseyi’nin bütün çalismalarini hassasiyetle takip eden ve her konuda desteklerini esirgemeyen Belediye Baskanimiz Sayin Ertugrul Çaliskan’a da yürekten tesekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284