Kent Konseyi Gençlik Meclisi Kahvaltida Bulustu

Karaman Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Cumartesi günü Kale Sosyal Tesislerinde, tanisma ve kaynasma kahvaltisinda bir araya geldi.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Kahvaltida Bulustu

Kale restoranda düzenlenen toplantiya, Karaman Milletvekili Recep Konuk, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven, Gençlik Meclisi Baskani Erdi Dogay, gençlik meclisi üyeleri ve ögrenciler katildi.
Gençlik Meclisi Baskani Erdi Dogay'in gerçeklestirdigi açis konusmasinin ardindan Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven, kent konseyinin faaliyetleri hakkinda bilgiler verdi. Konukseven “ Göreve geldigimiz günden bu yana Kent Konseyi olarak bütün kademelerimizle, çalisma gruplarimizla sehrimiz için önemli çalismalar yapiyoruz. Toplumumuzun tamamini kapsayan bir yapimiz var. Bugün burada gençlerimiz ile bir araya geldik. Davetimiz üzerine bizleri kirmayip bu toplantimiza katilan yakin arkadasim Karaman Milletvekilimiz Sayin Recep Konuk’a çok tesekkür ederim” dedi.
Toplantida gençlere hitaben bir konusma yapan AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk; “Gençler, bir çok imkâna ve bilgiye ulasmak bizim zamanimizdakinden daha kolay. Sehriniz için, ülkeniz için, tüm insanlik için çok çalisin.” dedi ve is hayati boyunca edindigi tecrübeleri gençlerle paylasti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284