Kent Konseyi Kadin Meclisi’nden Örnek Davranis

Karaman Belediyesi Kent Konseyi Kadin Meclisi yine bir hayir isinde bulustu. Kale Sosyal Tesislerinde düzenlenen yardim programinda, ihtiyaç sahibi üniversite ögrencilerine 100’er TL burs verilecek.

Kent Konseyi Kadin Meclisi’nden Örnek Davranis

Hanimlara yönelik sosyal faaliyetlerde önemli rol oynayan Karaman Kent Konseyi Kadin Meclisi, yardim konusunda gösterdigi çalismalarla da adindan söz ettiriyor. Her yil özellikle ihtiyaç sahibi ögrenciler yararina çesitli etkinliklerde bir araya gelen hanimlar geçtigimiz gün de kahvalti programinda bulustu. Karamanli yardimsever hanimlarin büyük ilgi gösterdigi kahvaltiya, Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven’de katildi.
Programda konusan Konukseven, hanimlarin bu tür organizasyonlarda bulunmasinin gurur verici oldugunu söyleyerek: “Öncelikle sizleri böyle program tertip ettiginiz için kutluyorum. Hem toplumsal birliktelik örnegi sergiliyor, hem de ihtiyaç sahibi üniversiteli ögrencilerimize yardim etmis oluyorsunuz. Bu yardim etkinliginden 25 ögrencimiz, bizden 9 ay süre boyunca 100’er TL. burs alacak” dedi.
Kent Konseyi çalismalari hakkinda da bayanlari bilgilendiren Konukseven, 30 Eylül 2015 tarihinde genel kurul toplantisi için meclisi toplayacaklarini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284