Kent Konseyi Kadin Ve Gençlik Meclisi Çalismalarina Devam Ediyor

Karaman Kent Konseyi faaliyetlerine gün geçtikçe yenilerini ekliyor. Kent Konseyi Kadin Meclisi cezaevindeki kadin mahkûmlara yönelik egitim programlarina devam ederken Gençlik Meclisi ise Ulusal Gençlik Parlamentosu`nun Istanbul’ da düzenlenen koordinasyon toplantisina katildi.

Kent Konseyi Kadin Ve Gençlik Meclisi Çalismalarina Devam Ediyor

Kadin Meclisinden Cezaevindeki Kadinlara Egitim Semineri
Kent Konseyi Kadin Meclisi, 11 Aralik Cuma günü Karaman Cezaevi’ndeki kadinlara yönelik düzenlenen programda NLP Uzmani Zeliha Akçan; "siddet esiginde aile ve öfke kontrolü", Kisisel Gelisim Uzmani Nevin Tümene ise "sevgi" konulu sunumlarini yaparak kadin mahkûmlara egitim verdi.
Gençlik Meclisi Ulusal Gençlik Parlamentosu'nda Karaman'i Temsil Etti
Kent Konseyi Gençlik Meclisi, üyesi oldugu Ulusal Gençlik Parlamentosunun Istanbul’ da düzenlenen koordinasyon toplantisina katildi.
Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu Üyeleri Arife Cici ve Ilyas Kiliç’in katildigi toplantida 81 ilden gelen STK temsilcilerine Karaman’daki gençlik çalismalari ve yürüttükleri projeler hakkinda bilgiler verildi.
Kadin ve Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu üyeleri, faaliyetlerini destekleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’a ve Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven’e tesekkürlerini bildirdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284