Kent Konseyi Ögrenciler Için Bir Araya Geldi

Karaman Belediyesi Kent Konseyi toplum yararina sosyal çalismalarina araliksiz devam ediyor. Kadin Meclisi, pazar günü Kale Sosyal Tesislerinde ihtiyaçli üniversite ögrencilerine yardim amaçli bir kahvalti programi düzenledi.

Kent Konseyi Ögrenciler Için Bir Araya Geldi

Hanimlara yönelik sosyal faaliyetlerde önemli rol oynayan Karaman Kent Konseyi Kadin Meclisi, yardim konusunda gösterdigi çalismalarla da adindan söz ettiriyor. Her yil özellikle ihtiyaç sahibi ögrenciler yararina çesitli etkinliklerde bir araya gelen yardimseverler Pazar günü düzenlenen kahvalti programinda yine bir araya geldiler. Ilginin yogun oldugu kahvaltiya, Vali Murat Koca ve esi, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ve esi, Jand. Kd. Albay Mustafa Akis ve esi, Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven ve Esi, Kent Konseyi Kadin Meclisi Baskan Vekili Özlem Koçak ve vatandaslar katildi.
Programda konusan Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven, hayirseverlerin bu tür organizasyonlarda bulunmasinin gurur verici oldugunu söyleyerek, kent konseyi çalismalari hakkinda bilgiler verdi. Kent Konseyi Kadin Meclisi Baskan Vekili Özlem Koçak ise, “21 adet ögrencimiz var. Bu arkadaslarimiza aylik burs vermekteyiz. Ögrencilerimize sizlerin sayesinde, sizler gibi gönül insanlari sayesinde el uzatabiliyoruz. Bizleri yalniz birakmayarak desteklediginiz için tesekkür ediyoruz.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284