Kent Konseyinden Anlamli Destek

Vali Murat Koca Kent Konseyi’nin maddi durumu yetersiz ögrenciler için düzenledigi kahvalti ve arabasi programina katildi.

Kent Konseyinden Anlamli Destek

Kale Restoranda düzenlenen kahvalti programina;Vali Murat Koca ve hanimefendi Vildan Koca, Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven, Kent Konseyi kadin meclisi üyeleri ve vatandaslar katildi.
Ilimizde sosyal faaliyetlerde önemli rol oynayan Karaman Kent Konseyi, yardim konusunda gösterdigi çalismalar ile adindan söz ettiriyor. Her yil özellikle ihtiyaç sahibi ögrenciler yararina çesitli etkinliklerde bir araya gelen yardimseverler pazar günü düzenlenen kahvalti ve arabasi programinda yine bir araya geldiler.
Aksam düzenlenen arabasi programina ise Vali Murat Koca ve esi Vildan Koca, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ve esi, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven ve esi, Kent Konseyi Kadin Meclisi Baskan Vekili Özlem Koçak ve vatandaslar katildi.
Program sonunda kisa bir konusma yapan Kent Konseyi Kadin Meclisi Baskan Vekili Özlem Koçak "Her ay burs verdigimiz maddi durumu yetersiz ögrencilerimiz için düzenledigimiz bu geceye katilarak desteklerinizi bizden esirgemediginiz için katilan herkese tesekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284