Kent Konseyi`nden `Her Durakta Bir Kitaplik` Projesi

Karaman Kent Konseyi koordinasyonunda baslatilan Her Duraga Bir Kitaplik Projesi hayata geçirildi. Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ve Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven otobüs duragina kurulan kitapliga ilk kitaplari koydu.

Kent Konseyi`nden `Her Durakta Bir Kitaplik` Projesi

Karaman'da sosyal sorumluluk projelerine ara vermeden devam eden Kent Konseyi, örnek bir projeye daha imza atti. Kent Konseyi koordinasyonunda Karaman Belediyesi otobüs duraklarina kitaplik kurdu. Kent Konseyi tarafindan düzenlenen programla Türk Dil Parki yaninda bulunan kitapliga, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ve Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven ilk kitaplari koydu.
Proje ile ilgili konusan Ali Konukseven; " Her anlamda daha temiz, daha düzenli, refah seviyesi daha yüksek bir toplum olabilmemiz için kitap okumaliyiz. Bu noktada basta çocuklarimiz ve gençlerimiz olmak üzere herkesi kitap okumaya tesvik etmek amaci ile böyle bir proje gelistirdik. Vatandaslarimiz da evlerinde bulunan kitaplari bu kitapliklarimizda degerlendirmemiz açisindan Kent Konseyimize bagista bulunabilirler. Belediye Baskanimiz Ertugrul Çaliskan'a diger tüm projelerimizde oldugu gibi bu projemize de sagladigi desteklerden dolayi tesekkür ediyorum" dedi.
Kent Konseyinin sosyal sorumluluk adina son dönemde gerçeklestirdigi projeleri takdirle karsiladiklarini söyleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan sunlari kaydetti; " Kent Konseyimiz, çalismalarina baktigimiz zaman, toplumumuzun ve sehrimizin her alanda gelismesi adina önemli projeler ortaya koymaktadir. Karaman Belediyesi olarak bu projelerin bizzat içinde yer almak ve destek olmak bizleri son derece mutlu etmektedir. Kent Konseyi Baskanimiz Ali Konukseven'e ve tüm Kent Konseyi üyelerine gönülden tesekkür ederim."
"Her Durakta Bir Kitaplik" projesi kapsaminda ilk etapta sehir merkezinde 13 adet duraga kurulan kitapliklar önümüzdeki günlerde sehrin genelinde yayginlastirilacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284