Kent Konseyi`nden Örnek Bir Proje Daha `Aile Koçlugu Projesi`

Karaman Kent Konseyi sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Kent Konseyi Kadin Meclisi; yetim ve parçalanmis aile çocuklarinin ruhsal gelisimini saglamak, basarili ve saglikli bir sekilde topluma kazandirmak amaciyla `Aile Koçlugu Projesi`ne start verdi.

Kent Konseyi`nden Örnek Bir Proje Daha `Aile Koçlugu Projesi`

Kent Konseyi Kadin Meclisi, Çocuk Çalisma Grubu tarafindan hazirlanan proje; Karaman Belediyesi, Kent Konseyi, Il Milli Egitim Müdürlügü, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü, Saglik Il Müdürlügü, Il Turizm ve Kültür Müdürlügü tarafindan yürütülecek. Projenin amaci ise yetim ve parçalanmis aile çocuklarinin ruhsal gelisimini saglamak, basarili ve saglikli bir sekilde topluma kazandirmak.
Proje ile ilgili düzenlenen toplantida konusan Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven: "Karaman Kent Konseyi olarak çok önemli ve degerli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Kadin Meclisi Çocuk Çalisma Grubumuz tarafindan hazirlanan proje ile parçalanmis ailelerin masum magduru çocuklarimiz için gerekli olan sosyal ve psikolojik destek saglayarak saglikli bir sekilde topluma kazandirmayi hedefliyoruz. Projenin hazirlanmasinda emegi geçen herkese gönülden tesekkür ederim" dedi.
Kadin meclisi Çocuk Çalisma Grubu Baskani Emine Suci ise proje ile ilgili sunlari kaydetti: ”Proje kapsaminda amacimiz sahiplendigimiz çocuklarla birebir ilgilenerek onlardaki manevi boslugu doldurmaktir.”
Aile Koçlugu projesi kapsaminda 3 pilot okul olarak; Istiklal Ortaokulu, Necati Yeniel Kiz Imam Hatip Lisesi ve Vali Ali Akan Ilkokulu belirlendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284