Kent Konseyi’nden Örnek Davranis

Karaman Kent Konseyi ve AHIDER, 15 yildir felçli olarak yatan ve 81 yasinda olan Nefise Koca’yi ziyaret ederek ihtiyaci olan hasta yatagi ve tekerlekli sandalyeyi kendisine hediye etti.

 Kent Konseyi’nden Örnek Davranis

Karaman Kent Konseyi bünyesinde olusturulan, Sanayi ce Ticaret Çalisma Grubu, Urgan Mahallesinde ikamet eden, 81 yasindaki 15 yildir felçli yatalak hasta olan Nefise Koca’yi evinde ziyaret etti ve kendisine ihtiyaci olan fonksiyonel hasta yatagini ve tekerlekli sandalyeyi hediye etti.

Konu ile ilgili bir açiklama yapan Karaman Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven “ Karaman Kent Konseyi olarak olusturdugumuz Sanayi ve Ticaret Çalisma Grubumuz, AHIDER ile birlikte böylesine örnek bir davranis gerçeklestirdik. Nefise teyzemizin hastaligindan dolayi zorlasan hayat sartlarini bir nebze hafifletmek amaciyla, kendisine hasta yatagi ve tekerlekli sandalye hediye ettik. Görüyoruz ki Karaman Kent Konseyi olarak, bünyemizde barindirdigimiz bütün mekanizmalarimiz ile sehrimizin ve halkimizin taleplerine ve ihtiyaçlarina kulak veren ve bu ihtiyaçlari hizli bir sekilde giderebilen bir yapi haline geldik. Bu konuda Belediye Baskanimizin destekleri bizleri ayrica mutlu etmektedir. Kent Konseyi olarak buna benzer hizmetlerimiz katlanarak devam edecektir. Bütün arkadaslarima ve AHIDER’e çalismalarindan dolayi gönülden tesekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284