Kent Konseyi`nden Türkiye`ye Örnek Yeni Projeler

Karaman Kent Konseyi, daha yasanabilir, her alanda temiz bir sehir ve saglikli bir yasam adina baslattigi projelerine yenilerini ekliyor.

Kent Konseyi`nden Türkiye`ye Örnek Yeni Projeler

Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven; " Her alanda, her anlamda daha temiz bir toplum, daha temiz bir sehir olma yolunda çalismalarimizi sürdürecegiz" dedi.
Karaman Kent Konseyi, Karaman Belediyesi, birim müdürleri ile olagan toplantisini gerçeklestirdi. Ali Konukseven Baskanliginda gerçeklestirilen toplantida devam eden ve yeni projeler hakkinda fikir alisverisinde bulunuldu.
Otobüs Duraklarina Kitapliklar Kurulacak
Kent Konseyinin anlamli bir projelerinden birisi olan "Kütüphane Duraklar" ile belirlenen otobüs duraklarina kitapliklar kurulacak. Bu kitapliklar ile vatandaslar kitap okuyacak, elindeki kitaplari bu kütüphaneye bagislayabilecekler.
Kuruyemis Satan Esnafa Çift Gözlü Kese Kagidi Uygulamasina Geçilecek
Çevre temizligi konusunda büyük sorun olan kuruyemis kabuklarinin yere atilmasinin önüne geçilmesi adina, kuruyemis satan esnaflara çift gözlü kese kagidi kullanim sarti getirilecek.
Cezai Uygulama 1 Mayis 2016 Tarihinde Baslayacak
Karaman Beleyesi, Zabita Müdürlügü tarafindan 1 Mayis 2016 tarihinden itibaren, çevreyi kirleten her türlü eylemi gerçeklestirenlere ilgili yasa geregi cezai islem uygulanacak.
Okullarda Atik Yag Toplama Merkezleri Olusturulacak
Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven; "Temiz Karaman Saglikli Nesiller" projesi kapsaminda ziyaret ettigimiz okullarda, atik yaglarin toplanmasi için bir çalisma baslatilmasi noktasinda büyük talep aldik. Bu konuda belediyemiz isbirligi ile okullarimiza kati atik toplama merkezleri kurulmasi karari aldik" dedi.
Ali Konukseven, projelerle ilgili yaptigi degerlendirmede; " Kent Konseyi olarak, tüm Türkiye'ye örnek projeler üretmeye ve bu projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu projelerin hayata geçirilmesinde bizlere büyük destek olan Valimiz ve Belediye Baskanimiz basta olmak üzere emegi geçen herkese gönülden tesekkür ediyorum" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284