KGRT Karaman Gazetesi 4 Yaşında

9 Kasım 2012 tarihinde yayın hayatına başlayan KGRT Karaman Gazetesi 4. yaşını kutluyor.

KGRT Karaman Gazetesi 4 Yaşında
Medeni Basın Yayın İletişim A.Ş. şirketi bünyesinde KGRT TV ve Radyo 103 FM’in kardeş kuruluşu olarak yazılı medya sektörüne 9 Kasım’da merhaba diyen KGRT Karaman gazetesi 4 sayfa olarak başlayan yazılı basın hayatına bugünlerde 6 sayfa olarak devam ediyor. Yeni yıldan itibaren ise sayfa sayısını artırarak okuyuculara ulaşmaya devam edecek.
Yaptığı ciddi ve tutarlı yayıncılıkla ayakta kala bilen KGRT TV ile birlikte yayın hayatını sürdüren KGRT Karaman Gazetesi televizyonda olduğu gibi gazete yayıncılığında da başarılarını sürdürüyor.
KGRT Karaman Gazetesinin kuruluşunun 4. yılı nedeniyle ilimiz Valisi Süleyman Tapsız, gazete imtiyaz sahibi Senem Yavuzaslan Memiş’e bir kutlama mesajı gönderdi.
Vali Tapsız mesajında, “9 Kasım 2012 tarihinde yayın hayatına başlayan gazeteniz, başarılı çalışmalarıyla Karaman halkının takdirini kazanmıştır. İlimizin sorun ve sıkıntılarını gündeme getirerek kamuoyuna aktarma adına oldukça önemli bir görevi üstleniyorsunuz. Karaman’daki gelişmelere karşı gösterdiğiniz, duyarlılık ile gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden KGRT Karaman Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü en içten duygularımla kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284