KGRT Radyo Ve Televizyonu 24 Yaşında

14 Şubat 1977’de kurulan ve 40 yıldan buyana yayın hayatını sürdüren Karaman’ın Sesi Gazetesi’nin bünyesinden çıkan KGRT Radyo ve Televizyonu bugün yayın hayatında 24. yılına girdi.

KGRT Radyo Ve Televizyonu 24 Yaşında
1993 yılından buyana Gençliğin Sesi Radyo ve TV, Renk Radyo ve TV ve Çağdaş Radyo ve TV ile girilen yarışta KGRT tek başına kalarak yayın hayatını sürdüren yegâne kuruluş oldu.
10 metrekarelik bir odada yayın hayatına başlayan ve şimdi üç katlı stüdyolarıyla Karaman’ın gündemini oluşturan, kültür varlıklarını saklayan, sıra geceleriyle, haberleriyle geçmişi geleceğe taşıyan bir kuruluş olarak sadece Karaman’daki olayları yansıtan bir yayın organı olmanın yanı sıra İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Mersin’de, Antalya’da, Hollanda’da yaşayan Karamanlıların çalışmalarını ve etkinliklerini bizzat giderek kayda alan ve Karaman’a taşıyan KGRT Radyo ve televizyonuyla yetinmeyip üç yıl öncede KGRT Karaman gazetesiyle yazılı basında da yer aldı.
Karasal yayıncılığın yanı sıra internet ve mobil uygulamalarıyla dünyanın her yerinden izlenebilen KGRT yayınları sevilerek takip ediliyor.
Bizi bu günlere taşıyan ve modern cihazlarla ulusal televizyonlarla yarışabilecek şekilde donanıma kazandıran ve elim bir trafik kazası sonucunda aramızdan ayrılan merhum Arif Kerem Yavuzaslan’ı da bir kez daha bu vesile ile anıyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Demirci
Ali Demirci - 2 yıl Önce

Sizleri Tebrik ediyorum. Sahi ne oldu Karaman'da ki diğer TV ve Radyo kuruluşlarına. Hepsinden bir belgesel çıkar aslında.

SIRADAKİ HABER

banner284