KGRT’den Belçika Çikartmasi

Merkezi Ankara’da bulunan Tüm Iletisim ve Medya Federasyonu tarafindan Avrupa Birligi Bakanligi destekli ve Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi ile Belçika medya kuruluslarindan TWIST Cluster a.s.b.i’nin proje ortagi oldugu “Avrupa’dan Anadolu’ya Medya Açilimi” projesinin son etkinligi olan Belçika ziyareti 5-8 Ekim tarihlerinde yapilacak.

KGRT’den Belçika Çikartmasi

Proje kapsaminda Ankara, Karaman ve Ünye’de çesitli tarihlerde AB ve Medya konulu paneller düzenlenmisti. Projenin son etkinligi olan bu geziye proje ortagi Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi’ni temsilen KGRT’nin kurucusu Medeni ve Fatma Yavuzaslan, TIMEF Genel Baskani Sakir Gürel, Proje Koordinatörü Sultan Tapdik ve gazeteci-yazar Yasar Argan katilacak.
5 Ekim Pazartesi günü Belçika’nin Liege kentinde saat 10.30’da Basin Merkezi’nde sergi açilisi yapilacak. Daha sonra Otel, Lokanta Turizm Okulunda ögle yemegi yenecek. Yemegin ardindan Liege Limaninin tanitim ziyareti ve Grand Curtius Müzeler Kompleksi ziyaret edilecek. Ziyaret çerçevesinde Liege Belediyesi Baskan Yardimcisi hemserimiz Mehmet Aydogdu Türkiye’den gelen konuklara eslik edecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284