KGRT’den Vali Koca’ya Hosgeldin Ziyareti

17 Agustos’ta ilimizin 10. Valisi olarak göreve baslayan Vali Murat Koca’ya hos geldin ziyaretleri devam ediyor.

KGRT’den Vali Koca’ya Hosgeldin Ziyareti

Hos geldiniz ziyaretleri kapsaminda Karaman’in Sesi Gazetesi, KGRT ve Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi’de Vali Koca’yi makaminda ziyaret etti.
Ziyarete Karaman’in Sesi Gazetesi ve KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan, esi Fatma Yavuzaslan, Karaman’in Sesi Gazetesi sahibi Fahri Nisan Yavuzaslan, KGRT Halkla Iliskiler Sorumlusu Emel Pinarbasi Yavuzaslan, KGRT Yönetim Kurulu Baskani ve ayni zamanda Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi Baskani Senem Yavuzaslan Memis, KGRT Haber Editörü ve Dernek Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Sultan Akbulut ile televizyon sorumlusu Abdullah Atael katildi.
KGRT Kurucusu ve Yönetim Kurulu Onursal Baskani Medeni Yavuzaslan, Karaman’da 36 yildir araliksiz olarak Karaman’in Sesi Gazetesi’nin çiktigini ve Karaman’in sesi, gözü, kulagi olma görevini tasidiklarini, buna ilaveten 19 yildir da radyo ve televizyon yayinciligiyla basin sektöründe bu zorlu görevi sürdürmeye çalistiklarini söyledi.
Vali Murat Koca’da, Karaman’in birçok yönünü bildigini göreve gelmesiyle birlikte çok daha iyi tanimaya basladigini belirterek, “Karaman’in gelisip büyümesi için bizde devraldigimiz bayragi daha üst seviyelere tasimak için çaba gösterecegiz. Bu konuda Karaman halkinin ve siz degerli basin mensuplarinin görüsleri de önemlidir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284