KGRT’den Vali Meral’a Hoşgeldin Ziyareti

21 Haziran’da yayınlanan Valiler Kararnamesi ile ilimiz Valiliği görevine atanan Vali Fahri Meral’a hoş geldin ziyaretleri sürüyor.

KGRT’den Vali Meral’a Hoşgeldin Ziyareti

Ziyaretler kapsamında Karaman’ın Sesi Gazetesi ve KGRT’nin kurucusu Medeni Yavuzaslan, eşi Fatma Yavuzaslan, Karaman’ın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fahri Nisan Yavuzaslan, eşi Emel Yavuzaslan, Karaman’ın Sesi Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Murat Özünal, muhabirler Sultan Akbulut ve Abdullah Atael, Vali Fahri Meral’ı ziyaret ederek Karaman’a hoş geldiniz dediler.

Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyarette Vali Fahri Meral, “Karaman ve bölgeyi görevim nedeniyle biliyorum. Kısa süre Sarıveliler ilçesinde kaymakamlık yapmıştım. O nedenle bu bölgeye hâkimim. Karaman’a hizmet etmek ve kubbede hoş bir seda bırakmak amacımız. Sizlerin desteğiyle Karaman’ın geleceği için birlikte çalışacağız. Ziyaretinizden büyük memnuniyet duydum. Basın bir ülkenin ve ilin ortak sesidir. Sizlerin aracılığıyla bizler tarafından yapılan çalışmalar halka aktarılıyor. 41 yıllık köklü bir gazete olmanız bünyenizde radyo ve televizyon yayıncılığını da bulundurmanız çok önemli. Çünkü biliyorum ki sizlerde zor koşullarda görev yapıyorsunuz. İnşallah bundan sonra hep birlikte Karaman için ortak hareket edeceğiz” dedi.

Vali Meral, ülke olarak geçtiğimiz yıl çok zor bir süreçten geçildiğini belirterek, “15 Temmuz’da yapılmak istenen darbe girişimi ülkemize ve demokrasiye yapılan bir saldırıdır. Bu darbe girişiminin yıldönümündeyiz. Şehitlerimizin acısı halen yüreğimizde. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız” diye konuştu.

Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284