KGRT’den Vali Yardimcilarina Hosgeldin Ziyareti

Agustos ayi baslarinda çikan Vali Yardimcilari ve Kaymakamlar Kararnamesi ile ilimize atamalari yapilan Vali Yardimcilari Sedat Yildirim ve Riza Gençoglu’na KGRT olarak hos geldin ziyaretinde bulunduk.

KGRT’den Vali Yardimcilarina Hosgeldin Ziyareti
KGRT Yönetim Kurulu Baskani ve ayni zamanda TIMEF Genel Sekreteri Senem Yavuzaslan Memis, Karaman’in Sesi Gazetesi Haber Merkezi Müdürü ve ayni zamanda Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi Baskan Yardimcisi Sultan Akbulut, KGRT çalisanlarindan Abdullah Atael ve Mustafa Çosgun tarafindan 17 Ekim 2012 Çarsamba günü saat 14.30’da gerçeklestirilen ilk hos geldin ziyareti Vali Vekili Sedat Yildirim’a yapildi. Huzurlu ve yasanilabilir bir sehirde görev yapmaktan duydugu memnuniyeti dile getiren Vali Vekili Sedat Yildirim yerel basinin ihtiyaç duydugu her konuda yerel basina destek vereceklerini ve beraber Karaman ilimiz için güzel çalismalara imza atacaklarini ifade etti.
Ikinci olarak Ordu Iline bagli Mesudiye Kaymakamligi görevini yürütürken 07 Agustos 2012 tarihli Resmi Gazete ile Ilimiz Vali Yardimciligina atamasi yapilan Vali Yardimcisi Riza Gençoglu’nu ziyaret eden KGRT ekibi Vali Yardimcisi Riza Gençoglu’na yeni görev yerinin hayirli ve ugurlu olmasini dilediler.
Yaklasik 25 dakika süren ziyarette konusan Vali Yardimcisi Riza Gençoglu Karaman’in gerek ekonomik gerek sosyal açidan kendini tamamlamaya çalisan dinamik bir il oldugunu ve bu ilde görev yapmaktan ötürü son derece mennun oldugunu dile getirdi.
“Yapmis oldugunuz ziyaret bizleri ziyadesi ile memnun etmis olup, istisare içerisinde ilimiz ekonomisine büyük katkilar saglayacak projelerimize destek olacaginiza inancimiz tamdir” diyen Vali Yardimcilarimiz Sedat Yildirim ve Riza Gençoglu’na ilimize bir kez daha hos geldiniz diyor, KGRT olarak yapacak olduklari her çalismanin destek ve takipçisi olacagimizi belirtiyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284