KGRT’nin 24. Yaşını Kutladılar

13 Temmuz 1993’de yayın hayatına başlayan ve kesintisiz 24 yıldır Karaman halkına hem radyo hemde televizyon yayıncılığı yapan KGRT’nin yaş günü nedeniyle kurum ve kuruluşlar kutlama mesajları gönderdi.

KGRT’nin 24. Yaşını Kutladılar
Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Umut Aydın yaptığı açıklamada, “Yayın hayatında 40 yıldır Karaman’ın gündemini oluşturan haberleriyle geçmişi geleceğe taşıyan Karaman’ın Sesi Gazetenizin bünyesinde yer alan, son teknoloji ile donattığınız stüdyolarınızda 1993 yılından günümüze yaptığınız görsel yayınlarla Karaman’ımızı dünyaya tanıtan KGRT Radyo ve Televizyonunuzun yayın hayatının 24. yılını kutlar, başta siz olmak üzere gazete, radyo ve televizyon çalışanlarınıza nice başarılı yıllar dileriz” dedi.
Özel Gevher Hatun Koleji Okul Müdürü Ali Celal Öztan’da, “24. yılınızı kutlar ilkeli ve dürüst yayınlarınızdan dolayı sizleri tebrik ederim. Tarafsız olmak bu mesleğin namusudur. Tarafsız yayınlarla Karaman halkına verdiğiniz değerler ortadadır. Geçmişten günümüze bir ışıksınız bu ışık geleceğimizin altın neslinide aydınlatacaktır” dedi.
Hollanda’da yaşayan Karamanlı hemşerimiz Necati Eskici’de, “Merhabalar sevgili Medeni Bey; İlk önce sevgi ve selamlarımı iletir başarılarınızın devamını dilerim. Karamanımızı bizlere tüm olanaklarınızla tanıtan tüm çalışanlarınıza ve size teşekkürler ederim. Sizden bir isteğimiz olacak. İnşallah başaracaksınız KGRT’de yayınımızı uydu yayınlarından görmek istiyoruz. Çok az zamanda büyük işlere Muaffak oldunuz fakat yaptıklarınızı asla kafi görmüyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284