KGRT’yi Gezip Begendiler

Yaklasik 4 aydan buyana ilimizde görev yapan Cumhuriyet Bassavcisi Abdurrahim Alan ve Emniyet Müdürü Mehmet Sahne ile Aygün Otel isletmecisi Abdullah Aygün ile birlikte KGRT’yi ziyaret ettiler.

KGRT’yi Gezip Begendiler

Ziyaret sirasinda düsüncelerini belirten Cumhuriyet Bassavcisi Alan, “Karaman’i güzel buldum. Kentsel dönüsümü iyi planlamak lazim. Eskiyi de koruyup büyük konutlari genis alanlara tasimak yerinde olur. Görev yaptigim 4 aylik süre içerisinde KGRT’yi gazeteler ile takip etmekteyim. Medeni hocami toplantilarda ve resmi yerlerde görüsüp konusuyoruz. Bugün bir firsat yaratarak iade-i ziyaret yapmak istedim. Sagolun güzel tesisleriniz var. Çalisma ortaminiz gayet iyi. Özellikle nostaljiye dayanan müze havasinda bir kurum yaratmisiniz. Insanin içi ferahliyor. Canli yayinlarinizi çogaltarak Karaman’in sorunlarina el atmanizi öneririm. Internet yayinciliginizi simdi gördüm. Aksamki haberleri mutlaka izlemeye çalisacagim. Yeniden sizi kutlarim. Karaman’a layik bir kurulus olmusunuz” dedi.
Emniyet Müdürü Sahne’de, “Sayin Bassavcimiz Abdurrahim Alan’in görüslerine aynen katiliyorum. KGRT’nin olumlu çalismalari bizleri ziyadesiyle memnun kilmakta. Karaman’da agirligi ön saflarda olan bir yayin kurulusumuz. Karamanlilarin sahip çikmasini istiyor, yeniden çok üstün basarilar diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284