Kilbasan Ve Kâzimkarabekir’de Yagmur Duasina Çikilacak

Ilimize bagli Kâzimkarabekir ilçesi ile Kilbasan beldesinde 14 Nisan Pazar günü yagmur duasina çikilacak.

 Kilbasan Ve Kâzimkarabekir’de Yagmur Duasina Çikilacak

 

Kâzimkarabekir Ilçesi Ziraat Odasi tarafindan organize edilen yagmur duasi 14 Nisan Pazar günü saat 10.00’da gerçeklestirilecek.
Ayni gün Kilbasan beldesinde de bir yagmur duasi gerçeklestirilecek. Kilbasan Belediye Baskani Ibrahim Baykara 14 Nisan Pazar günü yapilacak yagmur duasina bay ve bayan tüm Kilbasanli hemserilerin, Karamanlilarin, bütün herkesin davetli oldugunu söyledi.
Organizasyon hakkinda bilgi veren Kilbasan Belediye Baskani Ibarahim Baykara, Geleneksel olarak her sene düzenlenen yagmur ve sükür duasinin 14 Nisan Pazar günü ögle namazini takiben Kilbasan’daki futbol sahsinda yapilacagini söyledi. Geçim kaynagi topraktan gelecek ürün olan çiftçilerimiz umutlarini bahar yagmurlarina bagladi. Insallah dualarimiz kabul olur ve biran evvel rahmet ve berekete kavusuruz. Elbette ki rahmet ve bereket için sükür etmesini de unutmamaliyiz. Ayni zamanda dogaya sahip çikmak, onu korumak, kirletmemek, anizlari ve agaçlari yakmamak ve dogaya zarar verenleri uyarmak bizim sorumlulugumuz. Bu bilinçle hareket etmeliyiz. Basta tüm Karaman, civar köy ve kasabamiz vatandaslarini yagmur duasi yapmak üzere davet ediyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284