Kiliçdaroglu, 13 Mayis’ta Karaman’da

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu her seçim döneminde oldugu gibi 2015 Genel seçim miting programinda yer almamasina ragmen Karaman örgütüne ve milletvekili adaylari Mustafa Cem Kagnici ve Uygar Talay’a destek olmak için Karaman’a geliyor.

Kiliçdaroglu, 13 Mayis’ta Karaman’da

PM üyesi Ahmet Ertugrul’un girisimleri ve milletvekili adayi Mustafa Cem Kagnici ile genel baskan oldugu ilk günden bugüne birlikte çalismasi sebebiyle Kiliçdaroglu, 2015 genel seçimlerinde Karaman’a ayri bir ilgi gösteriyor. Son seçimlerin aksine iktidari elestirmek yerine, 2015 seçimlerinde proje üreten, gündemi belirleyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kiliçdaroglu, Karaman’dan en az bir milletvekilini mecliste görmek istiyor. Karaman mitinginde Kiliçdaroglu’nun emekliye iki, dini bayram da iki maas ikramiye, tarim kenti ilimizi en çok ilgilendiren proje mazot çiftçiye 1,50 TL ve asgari ücretin 1500 TL’ye yükseltilmesi projelerine vurgu yaparak #bizimmustafa ya destek istemesi bekleniyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, 13 Mayis Çarsamba günü saat 17.00’de Aktekke Kent Meydaninda Karaman halki ile bulusacak.
Konu ile ilgili il baskanligindan yapilan açiklamada “Sayin Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu her seçim dönemin de oldugu gibi 7 Haziran öncesi ilimizi ziyaret ederek Karaman’a verdigi önemi göstermektedir. Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Il Baskanligi olarak miting öncesi Genel Baskanimizi kalabalik bir konvoy ile karsilayip, sehir turu yapacagiz. Projelerimiz tarim ve sanayi kenti olan Karaman’imizi yakindan ilgilendirmekte, iktidarin panigi ve her firsatta ana muhalefet partisini elestirmesi projelerimizin ne kadar uygulanabilir oldugunu, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarinin yaklastigini bizlere göstermektedir. 8 Haziran’da çiftçimiz mazotu 1,50 TL’ye kullanacak, isçimiz 8 saat asgari 1500 TL’ye çalisacak ve emeklimiz bayramlar da torununa harçlik verebilecek. 13 Mayis 2015 Çarsamba günü saat 17.00 da Aktekke Kent Meydaninda ki mitingimize tüm Karaman halkimizi davet ediyoruz. Yasanacak bir Türkiye geliyor, gelin oy verin birlikte basaralim” dendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284